lauantai 13. heinäkuuta 2013

Prologi ja henkilöesittely

Varoitus! Osa on todella lyhyt, mutta kaiken lukemisen, uudelleen kirjoittamisen ja korjaamisen jälkeen tämä tiivistää tarinan alun juuri sopivasti. Tervetuloa mukaan, risut ja ruusut kommentteihin. Seuraavat osat ovat pidempiä, vannon sen!

Osa sisältää (huimat) 4 kuvaa

***


Redwoodin suku. Se on suku, johon minäkin kuulun, ja vaikken vielä osaa hahmottaa juuri mitään, olen ylpeä sukujuuristani. Mummoni ja vaarini olivat ensimmäiset Redwoodit, siirtolaisia Monte Vistasta tänne Sunlit Tidesiin. Matkalla he rakastuivat toisiinsa, ja mummoni Chelsey Red ja vaarini Alexander Wood menivät naimisiin pian tapaamisensa jälkeen, josta syntyi sukunimemme.


Sunlit Tidesissä isovanhempani aloittivat uuden elämän, perustivat perheen, ja niin syntyi äitini Pia esikoisena, sen jälkeen Robert ja lopulta kaksoset Rose ja Violet. Pian muutettua kotoa isovanhempani kuolivat tulipalossa, Robert, Rose ja Violet joutuivat lastenkotiin, ja heistä ei sen koommin kuultu.

Vaikka äitini on positiivinen, iloinen ja rakastavainen, välillä hän uppoa ajatuksiinsa, ja näen kyyneleen hänen silmäkulmassaan. Silloin isä sanoo äidin ikävöivän taivaalle lentäneitä kyyhkyjä.


 Hän on isäni; Raine Redwood. Vaikka äiti ja isä rakastavat toisiaan, toisinaan äiti huutaa ja mököttää isälle. Hän on kuulema lipevä ja flirttaileva, oikea naistenmies! Silloin isäni ilmoittaa lähtevänsä lenkille. Hän on kova urheilemaan. Hän saattaa lenkkeillä monta tuntia, ja saapuu kotiin myöhään illalla. Nukun yleensä silloin, mutta hän käy aina suukottamassa otsaani ja toivottamassa hyvää yötä. Älkää kertoko isälle, mutta herään monesti siihen, että hän tuoksuu silloin todella hyvälle!

Pia Redwood. Hän on äitini, joka rakastaa lapsiaan ja isää paljon, vaikka mulkoileekin usein isää vain pettyneenä ja huutaa aina iltaisin ulkona hänelle. Meille äiti vakuuttaa kuitenkin rakastavansa isää kovin paljon. Äitini on mielestäni todella kaunis, hän on nero ja osaa selittää asiat niin että minäkin ymmärrän ne. Äitini pitää niin tähtien katselusta kuin lenkkeilystä, lukemisesta ja kokkailusta!Tässä olen minä: Mona Redwood. Olen vasta taapero, mutta ymmärrän silti asioita. En ole mikään helpoin lapsi, tosin kuin neljä veljeäni. Olen kärttyinen ja taiteellinen. Näen asioita jo nyt erilailla kuin muut, mutta älkää kertoko sitä äidille tai isälle. Äiti huolestuisi, ja isä vain innostuisi mikäli voisin tuottaa jotakin rahallistakin arvoa hänelle. Isä on ihana, vaikkakin ahne.

Minulla on myös kaksoisveljeni Peter ja Lewis, sekä isoveli Tanner. He ovat minusta hieman pelottavia, ja tunnen oloni toisinaan yksinäiseksi. Tanner on ainoa, joka haluaa leikkiä kanssani. Peter ja Lewis mulkoilevat aina kauempaa, ja haluavat olla keskenään. Se on mielestäni harmillista, ja Tanner aina lohduttaa sanoen: "Älä huoli pikku prinsessa, kyllä he sinunkin kanssa leikkivät vielä!"

Ajatus siitä on vain niin kovin kaukainen...

6 kommenttia:

 1. Alkuasetelma vaikuttaa hyvinkin mielenkiintoiselta. Toivottavasti Mona saa ystäviä ja perheen vanhempien välit korjaantuisivat vaikka Raine vaikuttaakin aika inhalta vaimoaan kohtaan.
  Jään mielelläni seuraamaan kunhan ensimmäinen osa ilmestyy. Jos jaksat ja muistat niin uusista osista saa tulla kertomaan.
  Juu, ja siis linkitys käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti kommentistasi. Huomasinkin vastauksesi kommenttiini linkityksen suhteen, mutten ehtinyt vastaamaan! :) Tulen ilmoittelemaan uusista osista jatkossa.

   Poista
 2. Luinkin tän alotuksen jo ajat sitte, mutta unohdin vissiin kommentoida:D Mutta siis jään kyllä jatkoa odottamaan, vaikuttaa mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
 3. Iloliemessä on uusi osa. .----)
  Linkitin muuten tämän sivusi, kun pyysit. .-) Linkitätkös sinä minut? .->

  -simssiliini
  (simssiliini.vuodatus.net)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkitys tapahtukoon :) Kiitos ilmoituksesta, lukaisen sen pian!

   Poista