Minä & Tarinani

Minä olen Hillosopuli, punahiuksinen ja sinisilmäinen, todennäköisesti tuiki tavallinen lukiolaistyttö. Asun lähellä pääkaupunkiseutua, mutta mukavan hajuraon päässä. Olen mukava, hauska, satunnaisen kaksimielinen persoona, joka elää jalat maassa, kurotellen taivasta muttei pituudestaan johtuen koskaan pääse kurkkaamaan sinne. Rakastan rakentavia kommentteja, olen rento enkä pidä nipottamisesta. Olen helposti lähestyttävä, ja pidän uusista tuttavuuksista!

Suurimmat osat tarinoistani pelaan Sims 3, mutta jos olette kilttejä, saattaa joukkoon soluttautua myös Sims 2 tarinoita. Kuten varmasti joku jo huomasikin, käytän näistä kirjoitettu-kuvitettu Sims tarinoista todellakin sanaa tarina. En siis pelaa LC:n sääntöjen mukaisesti! Minulla tarkoituksena on pitää hauskaa, nauttia kirjoittamisesta ja kuvittamisesta. Juoneni ovat löyhästi jo etukäteen suunniteltuja, mutta pelin tuoma "arkielämä" on vain mukava vaihtelu ja tekee tarinan kertomisesta mielenkiintoisempaa.

Tietenkin tavoitteenani on pelata mahdollisimman monta sukupolvea eteenpäin, ilman suurempia bugeja. Tällä hetkellä erityisesti kolmosessa esiintyvä bugi on jumitus vauvan/taaperon kanssa. Kakkosessa ylitaipuvat kädet jotka jäävät jumiin joka paikkaan on valitettavan yleistä... Niiden kanssa on elettävä, ja ne saattavat vaikuttaa kerrontaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti