sunnuntai 25. elokuuta 2013

- mainos -

Koska inspiraatio on iskenyt, olen viikkokausia tuhlannut aikaani rakennuksiin ja simien luomisiin, tietenkin siihen että saisin onnettaren avulla tyttölapsen, sekä vielä kuvattua Redwoodeja eteenpän, seikkailtua lukion ihmeellisessä maailmassa, on kirjoitukseni täällä tökkinyt. Nyt mainostan uutta tarinaani, jota lähden tekemään Redwoodien kanssa rinnakkain;

Tulevaisuus on tässä - Il futuro è qui
ps. Anteeksi osoitteen nimi...

Tässä näytettä tulevaisuudesta:

Yksi ikikesän viileimmistä päivistä on kääntymässä yöksi, kun  Ariana D'Artangas [lausukaa mielessänne D'Artanga] askeltaa kiireisesti talliin. Arianan synnytyspoltot ovat tuskaisia, mutta jollain tavalla helpottavia. Emmet, Arianan aviomies on ylitöissä tienaamassa pientä palkkaansa.
 D'Artangas't kärsivät pitkään lapsettomuudesta, he luulivat olevansa jo kyvyttömiä. Kunnes Ariana oli yllättäen siunatussa tilassa. Tämä pienokainen on lahja ylemmiltä voimilta, eikä kiitollisuutta Emmetin ja Arianan sydämissä voinut pukea sanoiksi.


Lapsen synnytys tapahtukoon perinteisesti tallissa, sen uskotaan tuovan lapselle hyvää terveyttä ja onnea elämälleen. Uskomuksia noudattaen Ariana voihki polttojensa tahtiin sydän iloista tuskaa täynnä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti